Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen

Artikelen

Artikelen over theatermaken, interviews en andere achtergrondstukken kunnen hier gepost worden. Zelf een artikel toevoegen kan ook. Meld je aan en ga naar 'Mijn profiel'. Nieuwe artikelen worden pas live gezet als ze door een regiobeheerder zijn beoordeeld.

Welkom op het geheel vernieuwde Theaternetwerk.nl

Welkom op het geheel vernieuwde Theaternetwerk.nl

1 februari 2012 is de grote dag waar we letterlijk jaren naar toegewerkt hebben. Een nieuwe community site bouwen die op maat gemaakt is voor ons theatermakers en -liefhebbers, is geen kattepis. Zeker niet met het beperkte budget dat we tot onze beschikking hadden. Dankzij de professionaliteit, creativiteit en bereidheid van Kees tm Internetbureau is dat ons toch gelukt.

De nieuwe site is zo anders van opzet en structuur dat het niet mogelijk is gebleken om alle agenda items, profielen, groepen en andere content over te zetten. Een verse start dus, waarop iedereen zich opnieuw kan aanmelden en zichzelf op allerlei manieren kan laten zien.

Neem de komende dagen even de tijd om wegwijs te worden en te ontdekken:

  • hoe je je persoonlijke profiel aanmaakt (organisatieprofielen zijn niet toegestaan)
  • dat je ook met je facebookaccount kunt inloggen
  • hoe je (speel)locaties toevoegt
  • hoe je je theatergroep kunt toevoegen
  • hoe producties en voorstellingen die je toevoegt, koppelt aan een locatie en direct in de agenda zichtbaar zijn
  • dat de voorstellingen die je nu toevoegt ook direct in de theater app voor smartphones zichtbaar zijn
  • hoe je artikelen, recensies en vraag&aanbod in je regio onder de aandacht kunt brengen
  • en hoe je met andere theaternetwerkers in contact kunt komen.

Ongetwijfeld komen we in de beginfase nog een aantal fouten tegen, en zul je bij het netwerken ideeen krijgen hoe dingen handiger of beter kunnen worden ingedeeld. Daarvoor vind je aan de linkerkant van de pagina een feedback knop. Aarzel niet om die te gebruiken. Vragen zullen we zo snel mogelijk behandelen. De bugs zullen we zo snel mogelijk oplossen. De tips en suggesties voor verbetering, verzamelen we voor een volgende update.

Veel netwerkplezier:-)

Maarten Freriks

Lees meer 31 januari 2012 door Theaternetwerk (0 reacties)
Bezig met laden...