Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen

Nederlands Theater Festival

Geschreven door: Milou Ottink
Sinds: 07 juli 2015

Het Nederlands Theater Festival (TF) toont elf dagen lang de beste voorstellingen van het moment, reikt vele prijzen uit waaronder die voor de beste acteurs van Nederland, laat succesvolle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van theater zien, staat vooraan in het gesprek over de rol van theater in de samenleving en laat grenzen tussen verschillende kunstdisciplines vervagen. Kortom: is meer dan een voorstellingsbezoek alleen.

Dit jaar vindt het festival plaats van 3-13 september. De theatervoorstellingen zijn te zien op verschillende locaties in het centrum van Amsterdam, waaronder de Stadsschouwburg, Theater Bellevue, het Compagnietheater, Theater Frascati en Jeugdtheater De Krakeling.

Tijdens het festival zijn er verschillende programmaonderdelen, zoals de officiële juryselectie, TF specials en het jeugdprogramma TF jong. Verder is er een uitgebreid randprogramma met o.a. debatten, feesten en exposities. Tegelijkertijd met het Nederlands Theater Festival vindt tevens het Amsterdam Fringe Festival plaats, met 80 voorstellingen op meer dan 40 locaties. Beide festivals hebben verschillende voorstellingen die engels ondertiteld zijn of geen spraak bevatten, bij deze voorstellingen is dus: language-no-problem!

Verdere informatie, het programmaboekje en de tickets zijn te vinden op www.tf.nl

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...