Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen

Musical Anything Goes

Geschreven door: Jolande Kraaijeveld
Sinds: 01 mei 2013


Amsterdam Musical vaart uit met musicalklassieker Anything Goes
Op 23, 24 en 25 mei 2013 speelt Amsterdam Musical de bekende humoristische musicalklassieker Anything Goes in theater Podium Mozaïek.
Niets is zo leuk als het eeuwenoude boy-meets-girl verhaal. Op een spannende en hilarische manier wordt de bezoeker meegevoerd aan boord van de SS American, een luxe cruiseschip met bestemming Londen. Op de passagierslijst staan vele interessante personen. Onder hen de flamboyante evangeliste Reno, die haar oog heeft laten vallen op Billy, die op zijn beurt stapelverliefd is op Hope. Maar zij staat op het punt te gaan trouwen met de excentrieke Lord Oakleigh. En dan zijn er ook nog gangsters aan boord.
Heerlijke muziek, indrukwekkende (tap)dans, mooie rollen en een onverwoestbaar humoristisch script maken deze musical van Cole Porter tot een echte klassieker.
Anything Goes
Wanneer: 23, 24 en 25 mei 2013 om 20:00 uur en 25 mei ook om 15:00 uur
Waar: Podium Mozaïek, Bos en Lommerweg 191 Amsterdam
Wat: Kaartjes zijn te bestellen via www.amsterdammusical.nl
Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bernd Duenk (06-55798670) of Thijs Dorreboom (06-48265025) of maak alvast kennis met de cast & crew en bekijk foto’s of de trailer op www.amsterdammusical.nl.

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...