Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen

‘Een Theaterstudio’ opent op 1 september haar deuren

Geschreven door: Jessica Fuchs
Sinds: 01 augustus 2013

Wat is ‘Een Theaterstudio’
‘Een Theaterstudio’ is het initiatief van Roel Bakkum & Jessica Fuchs. ’Een Theaterstudio’ verzorgt zowel privé als groepszanglessen en acteerlessen. Daarnaast biedt ’Een Theaterstudio’ onderdak aan de musical & muziektheater opleiding Amsterdam.

‘Een Theaterstudio’ opent in september haar deuren aan Tussen de Bogen 93in Amsterdam. In een geheel nieuw verbouwde studio zullen er zang, en acteer lessen worden gegeven.

Acteerlessen

Ben je op zoek naar acteerlessen? Dan ben je bij ‘Een Theaterstudio’ aan het juiste adres.
De lessen worden per 10 gegeven. Zo komt er steeds een nieuw onderwerp aan bod en kun je per cursus besluiten of je je in wilt schrijven. Het maximaal aantal deelnemers per cursus is 10 personen. Zo krijgt iedereen veel persoonlijke aandacht.


Voor wie?
De lessen worden gegeven op verschillende niveau’s, kijk bij het kopje jeugd of volwassenen voor de cursus die bij jou past. Voor volwassenen, zijn er zowel beginners als gevorderden cursussen.


Wanneer?
De lessen worden op dinsdagavond gegeven voor de volwassenen en op woensdagmiddag voor de jeugd. Kijk voor het complete cursusaanbod, de docenten en de tarieven op www.eentheaterstudio.nl

Meer informatie?

Kijk op www.eentheaterstudio.nl

 

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...