Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen

CUE2014 in Ahoy Rotterdam

Geschreven door: Francis Klunder
Sinds: 19 december 2013

CUE2014 in Ahoy Rotterdam

Van 13 tot en met 15 januari 2014 vindt CUE2014 plaats in Ahoy Rotterdam. Deze tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie biedt een totaaloverzicht van technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia. Exposanten zijn fabrikanten, leveranciers en verhuurders van o.a. licht-, beeld- en geluidstechniek en ontwerp, decor, inrichting, hijs- en heftechniek. Het is de vaste ontmoetingsplaats voor technici in de evenementenbranche en podiumkunsten.

CUE2014 wordt ondersteund door de brancheverenigingen VPT, VNPF, VSCD en VVEM. De Vereniging voor Podiumtechnologie (VPT) organiseert gedurende alle beursdagen een uitgebreid lezingenprogramma.
Lezingenprogramma VPT op CUE2014 bekend
De VPT organiseert het lezingenprogramma van CUE2014, voorheen bekend als Vakbeurs Theatertechniek. Het lezingenprogramma is (onder voorbehoud) rond. Deelname aan het lezingenprogramma is gratis, maar elke lezing kent een maximum aantal bezoekers. Vergeet niet te registreren voor toegang tot de beurs. Dit is gratis, bezoekers die zich niet registreren voor de beurs, betalen € 15,- aan de kassa.
Zie www.vpt.nl voor het blokkenschema van maandag t/m woensdag en het uitgebreidere programma per dag.

Tot en met 6 januari vroegboekkorting op feest CUE2014
Kom samen met uw collega’s en partners het vak vieren tijdens CUE2014 in Ahoy Rotterdam!

Tijdens CUE2014 organiseert de VPT een groot feest waar ook partners en familie van harte welkom zijn. Tot en met 6 januari kunt u zich nog aanmelden voor slechts € 15,- (incl. BTW, buffet en 2 drankjes), daarna kost deelname aan het feest € 25,- per persoon.

Juist in deze tijd valt het steeds weer op hoe we ons allemaal onvermoeibaar inzetten voor ons vak. Bij elke VPT-bijeenkomst zien we weer die ongelofelijke energie. Geen sprake van uitgeklust en uitgeblust! De VPT organiseert samen met CUE een feest om deze creatieve energie te bundelen. Geen beter moment dan de vakbeurs om samen het vak te vieren. Het zal een feestelijke avond worden met entertainment van een cabaretier, en een steengoede VJ en DJ. We zullen stilstaan bij bijzondere gebeurtenissen in de afgelopen twee jaren en markante mensen uit het vak even in de spotlights zetten. Kortom, we treden met z'n allen backstage op de voorgrond! Het feest kan tot stand komen dankzij de genereuze sponsoring van standhouders en VPT-leden.

Registratie
U kunt via www.vpt.nl voor het feest registreren en betalen. De toegangsprijs van € 15,- geldt alleen als u zich uiterlijk 6 januari aanmeldt. Daarna is de prijs € 25,- per persoon. Nadat u uw registratie heeft afgerond, ontvangt u binnen 8 dagen een bevestiging. De bevestiging dient u mee te nemen naar CUE. Na registratie is het niet meer mogelijk om uw bezoek te annuleren. Uw registratie is echter wel overdraagbaar, dus als u iemand anders blij kan maken met de toegang tot het feest, laat ons dan weten wie uw toegangsbewijs komt afhalen. U kunt ook toegangsbewijzen bestellen voor uw partner, collega's, relaties en klanten.


Let op: het feest vindt plaats op de beursvloer van CUE. U moet dus ook geregistreerd zijn voor een bezoek aan CUE2014. Dit is kosteloos, mits u vooraf registreert en kan hier.

Toegang
Met uw uitgeprinte bevestiging kunt u uw toegangsbewijs ophalen op maandag 13 of dinsdag 14 januari bij stand 324 van de VPT op CUE2014. U krijgt dan een polsbandje en de twee drankmunten die bij de toegangsprijs inbegrepen zijn.

VPT ledenvergadering op CUE2014!
De VPT kondigt met veel plezier aan dat de komende Algemene Ledenvergadering zal plaatsvinden op dinsdag 14 januari 2014 op CUE2014, in Ahoy Rotterdam. Na de vergadering organiseert de VPT in samenwerking met CUE een schitterend feest, voor VPT leden, standhouders en beursbezoekers.
Zie hier voor de voorlopige agenda en deelnemerslijst.

Registratie
Mocht u willen deelnemen aan deze vergadering, vragen wij u hiervoor in te schrijven. U ontvangt dan bij binnenkomst van de vergadering een stembiljet. U kunt u inschrijven via de webwinkel of door een email te sturen naar secretariaat@vpt.nl.

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...