Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen

Axis Festival: ‘Het Podium de Stad’

Geschreven door: Jos Visscher
Sinds: 23 augustus 2013

Het Axis Festival in Assen beleeft het weekend van 20, 21 en 22 september het tweede lustrum. Axis is een professioneel festival voor theater, muziektheater en dans, waarbij de voorstellingen worden gespeeld op ongebruikelijke, verrassende locaties in en rond de binnenstad. De ondertitel van het festival luidt dan ook 'Het Podium de Stad'.

Wat betreft de programmering lift Axis gedeeltelijk mee met het Nederland-Ruslandjaar 2013. In theater De Nieuwe Kolk worden vijf voorstellingen rond het thema Rusland gespeeld. Drie voorstellingen werden speciaal voor het Axis Festival gemaakt. De voorstellingen worden niet in theaterzalen gespeeld, maar op diverse andere locaties in het theater.

De Gouverneurstuin, het stadspark in hartje centrum, is ook nu weer het kloppend hart van het festival. Hier zijn de horeca en de kaartverkoop gevestigd en er is doorlopend live muziek met optredens van negen bands. Meer info op www.axisfestival.nl

 

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...