Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen

AUDITIES BIJ THEATERGROEP DRANG

Geschreven door: Maurice Wiedenhof
Sinds: 04 januari 2014

Namens Drang, onderstaande oproep. M. Wiedenhof

ACTEURS EN ACTRICES GEZOCHT!!

Drang houdt auditie voor een aantal van haar educatieve voorstellingen. We zijn opzoek naar jonge talentvolle spelers.

Ben je zelf deze talentvolle speler, of ken je iemand: reageer dan of stuur dit bericht door naar bekenden.

Dikke vrienden is een educatieve voorstelling over gezond leven & gezonde keuzes voor VMBO/MAVO/HAVO scholieren met een uitgebreid educatief traject vooraf en achteraf op de scholen vanaf januari 2014 t/m juni 2014.
Speelperiode voorstelling februari/maart/april 2014 en eindpresentatie juni 2014 in Theater de Nieuwe Regentes.

De voorstelling Grenzeloos gaat over verantwoord gebruik van social media en behandelt onderwerpen als twitterbashing, cyberpesten, bangalijst etc. Maar waarom zo negatief? Wat zijn de positieve kanten van sociale media? De voorstelling speelt in februari 2014.

OPDRACHT
1. Maak een korte non-verbale act over één van de onderwerpen: (on)gezond leven en/of risico’s sociale media. Denk zo ruim mogelijk.
2. Bereid een korte monoloog voor van een jongere die problemen heeft met de druk om te voldoen aan het ideaalbeeld zoals die in de media & peerppressure wordt voorgehouden.

HOE GEEF JE JE OP
Je kunt je opgeven voor de auditie door te mailen naar artistiek@drang.nl liefst met foto voor 31 december 2013. Meld als je op vakantie gaat wanneer je terug bent en beschikbaar bent voor auditie. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je de auditiedatum met je te plannen.

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...